Szolgáltatások

Minden ami épületgépészet

Cégünk épületgépészeti tevékenységet folytat.

Ezen belül gázkészülékek szervízelését, víz-gáz -és fűtésszerelést, valamint gázkészülékek és a hozzájuk tartozó alkatrészek, illetve épületgépészeti szerelvények árusítását helyezi előtérbe. Másodsorban, célunk a környezetbarát termékek, víz- és gázszerelési rendszerek bevezetése, megismertetése, elterjesztése. Ilyenek a weblapon is bemutatásra kerülő falfűtési rendszerek, napkollektorok, hőszivattyúk, és központi porszívók.

Cégünk szerepel az Émi Minősített Szakkivitelező listájának honlapján, így bátran ránk bízhatja napkollektoros és fűtési rendszerének korszerűsítésére kiírt pályázat kivitelezését is.

Kapcsolatfelvétel

Kérjen visszahívást!

Víz-, gáz-, fűtésszerelés

Ezen a szakterületen is profi csapattal állunk rendelkezésére. Az egyik legszerteágazóbb és minden ingatlant érintő probléma, amire megoldást nyújtunk Önnek.

Tovább

Megújuló energia

Manapság egyre szélesebb körben hasznosítjuk a megújuló energiát. A Nap energiájával termelhetünk áramot és melegíthetünk vizet, mindkét terület fontos az épületgépészetben.

Tovább

Szerviz

Az épületgépészetben használt gépek és berendezések folyamatos karbantartásra, szervizelésre szorulnak, így biztosíthatjuk hosszútávú működésüket.

Tovább

Alkatrészek kereskedelme

Gázkészülékek és a hozzájuk tartozó alkatrészek kereskedelme, épületgépészeti szerelvények árusítása.

Tovább

Forduljon hozzánk bizalommal!

Hívjon minket telefonon!

  • (06 96) 528-196